Tentoonstelling van 24 Mei tot en met 2 Juni! Voor meer informatie ga verder naar de pagina Kalender!

Sinds kort bieden wij ook workshops aan, meer info hierover op de pagina Contacteer ons.

Kom binnen en weest gezeten                                   

Als vroegere uitbater van een horecazaak heeft Jean-Pierre Van Oudenhove nog steeds de gewoonte om iedereen met plezier te ontvangen. Tegenwoordig bakt hij geen 'rebbekes' meer, maar kunstige keramiekwerken.


Wie de achtertuin van 'De Averulle' reeds kent, zal zich de stijl van de 'volkse kunstenaar' Jean-Pierre wel herinneren. Mens en dier, maar vooral de mens met de figuur van de vrouw voorop, zijn reeds lang de inspiratiebron. De emotieve kracht en de fantasie in de man beheersen zijn werk.


Wandel even mee door het oeuvre van Jean-Pierre of kom eens een wandeling maken door de prachtige beeldentuin op één van de tentoonstellingen.

Zin in een streepje kunst?                             

Het Open Kunstkeramiek Atelier De Averulle is het hele jaar geopend met een permanente tentoonstelling van keramiek. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen naar de tentoongestelde werken.

Aarzel niet om een streepje kunst te komen genieten. Gelieve wel even op voorhand een seintje te geven zodat u niet voor een gesloten deur hoeft te staan. Wij verwachten u!

In afwachting kan u alvast op deze website terecht voor het nodige fotomateriaal.

Oog voor jong talent!                                             

Het Open Kunstkeramiek Atelier De Averulle toont niet enkel eigen kunstwerken. Jean-Pierre nodigt ook graag jonge kunstenaars (m/v) uit om hun werk tentoon te stellen. Zo zullen er doorheen het jaar regelmatig projecten te zien zijn van jonge kunstenaars. Uiteraard zal u er het eerst over horen op deze website!


Bent u zelf een jong talent? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Jean-Pierre en laat de wereld weten dat je bestaat!

Kunstatelier De Averulle